3 puodeliai miltų;
2 šaukštelių kepimo miltelių;
1 arbatinis šaukštelis sodos;
1 šaukštelio malto cinamono;
2/3 puodelio alyvuogių aliejaus;
1 puodelis cukraus;
1 ½ puodelio apelsinų sulčių;
apelsino žievelės;
60 g serbentų;
60 g razinų (sultana rūšies);
Grubiai supjaustyti 60 g graikinių riešutų.
Persijokite miltus, sodą, kepimo miltelius ir cinamoną per sietelį ir padėkite į šalį.
Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, cukrų, apelsinų sultis ir apelsinų žieveles.
Sumaišykite razinas, serbentus ir graikinius riešutus.
Sausus ingredientus po truputį gerai įmaišykite į drėgnus ingredientus. Pabaigoje reikia pridėti razinų, serbentų ir graikinių riešutų.
Įdėkite tešlą į 26 skersmens kepimo formą ir kepkite apie valandą 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Sveika ir labai skanu. Norisi dar ir dar, ir dar….